ASSESSORAMENT

Millora la rendibilitat del teu centre i aconsegueix més clients
asesoramiento

ASSESSORAMENT EMSONLINE

Aconsegueix més clients amb les nostres eines comercials provades

El teu centre té un alt potencial de rendibilitat i per això volem acompanyar-te,compartir la nostra experiència i estar al teu costat per ajudar-te a impulsar el teu projecte, sent assessorat en tot moment tant si estàs iniciant el teu nou centre som si ja tens els teu negoci i vols que creixi. T’ajudem a augmentar els teus ingressos, aconseguir més clients i oferir un servei més professional.

T’ icono-asesASSESSOREM

ENTRENAMENTS

Programació de sessions segons objectius

Control de paràmetres (freqüències, cronàxies, temps d’impulsos, etc)

Possibilitat d’ús dels vídeos en aquestes sessions

T’ icono-asesASSESSOREM

  RENDIBILITAT CENTRE

Consulta amb els nostres experts. Les nostres eines t’ajudaran a optimitzar els teus recursos i aconseguir més rendibilitat. Anàlisis de la teva situació i valoració de la teva empresa.

T’icono-asesASSESSOREM

RENDIMENT MONITOR

T’ajudem en la selecció dels teus entrenadors personals. T’oferim programes de formació i jornades pràctiques a les nostres instal·lacions.

T’icono-asesASSESSOREM

COMPRA/LLOGUER EQUIPS

Et facilitem tota la informació sobre les característiques i prestacions dels diferents equips d’EMS del mercat. T’assessorem i aconseguim els millors preus en maquinaria d’EMS, cardio o fitness. També disposem d’un Servei de lloguer i venda d’ocasió.

.

T’icono-asesASSESSOREM

PER ACONSEGUIR MÉS CLIENTS

T’aportem distintes campanyes de promoció per a la captació de nous clients. També la nostra metodologia de fidelització per als teus abonats. Presentem el teu centre a les nostres visites en la web per part de futurs clients interessats en entrenament personal.

T’icono-asesASSESSOREM

MUNTA  EL TEU
NOU CENTRE

Posem a la teva disposició tota la nostra experiència (knowhow) per ajudar-te en l’obertura del teu negoci. Centre claus en mà. Sense cànon d’entrada i aprofitant els majors descomptes en tot el necessari per a l’obertura del teu negoci.

×

Hola!

Haga clic en uno de nuestros contactos a continuación para chatear en WhatsApp

× How can I help you?